Sök Meny & Sortiment

73. Liftar

 

Liftar finns i flera olika utföranden som kan delas upp i följande grupper:

Pelarlift: En liten självgående lift som passar perfekt för trånga utrymmen där underhållsarbeten ska utföras. Genom små mått och låg vikt kan de transporteras på vanligt släp efter personbil. Passar bäst inomhus men på bra underlag som betong eller asfalt även utomhus. Denna modell har även vita däck som ej färgar av sig på känsliga golv.

Saxlift, inomhus: Samtliga är självgående och passar för alla yrkesgrupper inom bygg och industri. Alla har vita däck för skydd av känsliga golv. Dessa modeller kan även användas utomhus med bra underlag som betong eller asfalt.

Saxliftar, utomhus: Denna typ finns i två utföranden: självgående 4-hjulsdriven med dieselmotor och självgående 4-hjulsdriven med batteri som möjliggör användande även inomhus.

Släpvagnsliftar: Denna modell kallas ofta för skylift och bogseras efter personbil. Alla släpvagnsliftar har hjuldrift för förflyttning inom arbetsplatsen och drivs med 230 V. Saknas ström har vi även elverk som kan driva liften. Vi har även en Dino 160XT som har batteripaket som klarar en hel dag arbete utan laddning.

Bomliftar: Finns i två typer. Vikbomslift passande vid trånga utrymmen eller rak bomlift för de höga höjderna. Vi har även en 17m hybrid Vikbomlift med vita däck som lämpar sig för utomhus & inomhusarbeten. 

Gå vidare till önskad lift genom att klicka på ovanstående blåmarkerad text för ytterligare information

 

  

Kategorin innehåller för närvarande inga produkter

Vårt produktutbud

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en hemsidebyrå i Gävle.

På vår webbplats använder vi oss av kakor för att förbättra ditt besök. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av kakor. Läs mer »