Sök Meny & Sortiment

Lokaler, Lager & Förvaring

Förvaring, Lager & Lokaler

AXrent har den optimala lösningen för förvaring. Vi har både varm och kallager på 5 st plater kring Godby & Mariehamn När du ska bygga, renovera eller önskar extra förvaringsutrymme.Vill du inte ha containern hemma kan vi erbjuda lager nära Mariehamn eller i Godby. Där har du tillgång till ditt förråd dygnet runt för samma hyra som om du har den hemma. Vi hyr ut till bland annat byggfirmor, elfirmor,rörmokare, stugbyar, försäkringsbolag och privatpersoner. Trygg och säker förvaring.

MÖJLIGHETER MED CONTAINERS

Endast fantasin sätter gränser. Vi har flera typer av containrar. Öppningsbara sidor, öppning i bägge kortsidor, extra höga, isolerade, nätcontainrar, kyl & frys. Har ni något speciellt behov tveka ej att fråga oss. Vi kan skräddarsy containrarna enligt kundens önskemål. Ett exempel på detta är våra nätcontainrar som kan användas som sopstationer eller extra försäljningsyta. Varorna får god exponering mot kund även när det är stängt. Nät- containern är vi extra stolta över då vi på Axrent har utvecklat den.

SELFSTORAGE / LAGER I GODBY, MÖCKELÖ & MAXINGEOMRÅDET

Selfstorage är ytterligare ett begrepp som AXrent tagit till Åland. Vi erbjuder varm & kall förvaring både i Godby , Möckelö och i Dalkarby nära Mariehamn. Smidig förvaring för privatpersoner och företag. Du får som kund fri tillgång till ditt lager via egen port eller dörr, dygnet runt. Trygg och säker förvaring. I Dalkarby (Maxingeområdet) finns truck och lyftmöjligheter.

Vårat koncept med selfstorage har varit mycket populärt!

Vi jobbar med att vidareutveckla smidig förvaring på Åland. Inom kort kommer vi att kunna presentera ytterligare smarta lösningar för detta.

 

 

 

 

Senaste nytt

Besök oss gärna på Facebook

Vårt produktutbud

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en hemsidebyrå i Gävle.

På vår webbplats använder vi oss av kakor för att förbättra ditt besök. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av kakor. Läs mer »