Sök Meny & Sortiment

Tjänster

Skyliftar, saxliftar, bomliftar, byggställningar och småmaskiner, betongsågar,cementblandare, elverk, rotationslasrar, byggvärmare, avfuktare,  förråds-containers, minilastare - vi levererar det mesta du behöver för ditt byggprojekt!

Vägsäkerhet

TA-PLAN & VÄGSÄKERHET

Vi ritar Trafikanordningsplaner (TA-planer) för kommuner, privatpersoner, entreprenörer samt andra företag & föreningar. TA-planen ritas & skickas till Ålands Landskapsregering eller kommunen för godkännande. Behöver du hjälp med etablering på arbetsplatsen löser vi även detta. Tillsyn och underhåll av utrustningen kan ombesörjas. Du kan även hyra utrustning så som skyltar, avspärrning, trafiklljus eller annan utrustning från oss. Under fliken UTHYRNING & kategori 92. stängsel, avstängning & trafikskyltar hittar du vårat utbud inom detta område

Leverans av maskiner

LEVERANS AV MASKINER

Mycket att göra? Ej körkort för transport av maskinen? Bor du i skärgården? Vi hjälper dej. Vi kan levererar maskinerna dit ni behöver dem. Vår huvuddepå är i Jomala nära Maxinge, men vi finns även i Godby Finström. Vi hittar alltid en smidig lösning på in och utlämning av maskinen.Du som kund är högsta prioritet. Genom att vara lösningsorienterade och flexibla ser vi till att du som kund får rätt maskin till ditt projekt.

Tips & Råd

TIPS & RÅD ELLER EN EXTRA HAND

Vi känner våra maskiner väl och instruerar dej som hyrestagare hur man hanterar maskinen. Tveka ej att fråga om du är osäker på projektet eller ej hinner med. Ibland kan det vara svårt att montera eller att utföra ett jobb ensam. Vi har  möjlighet att hjälpa dej komma igång med projektet. Givetvis har vi förbrukningsmaterialet till de maskiner man hyr.

Stubbfräsning

STUBBFRÄSNING

Stubbfräsning har blivit mycket populärt på Åland efter att vi införskaffade denna smidiga och effektiva stubbfräs. Detta märks tydligt av alla återkommande kunder. Skadar ej närliggande husgrunder, asfalteringar, stenläggningar, vattenledningar, avlopp samt elledningar m.m. Denna maskin är endast 90cm bred. Väger endast 400kg. Detta gör att vi tar oss fram till de flesta stubbar.

BRAND OCH VATTENSKADOR

Om olyckan är framme finns vi här redo att hjälpa dej dygnet runt. Vi har avfuktare, fläktar, våtdamsugare, ozonaggregat, sänkpumpar för att minimera skadan. Vi försöker alltid att hålla minst en container ledig för restvärdesräddning vid större skador. Nära samarbete med kund, räddningsväsendet och försäkringsbolag lindrar skadan. Ett exempel på effektivisering inom detta är vårat införskaffade lastväxlarunderrede för containrar. Det köptes främst in för att minska responstiden för leverans av containrar.

 

 

Senaste nytt

Besök oss gärna på Facebook

Vårt produktutbud

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en hemsidebyrå i Gävle.

På vår webbplats använder vi oss av kakor för att förbättra ditt besök. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av kakor. Läs mer »