Sök Meny & Sortiment

Inspektionskamera 30m

Dagshyra: 91,76 €

Inspektionskamera 30m

 Vår 30m kamera är en riktigt bra alroundkamera som fungerar i de flesta fallen. 23mm i diameter och 30m lång kabel. Passar från 50mm till 110mm rör. Dvs i  villor och lägenheter. Meterräknare och inspelningsfunktion.Man kan även nyttja denna i 32mm PEM slang för att se om skador uppstått. Finns även en sond som tillval till denna kamera för lokalisering. Fungerar även ypperligt i ventilationskanaler typ spirorör.

Med denna utrustning kan undersökning och dokumentering göras av rörsystem. Som exempel, avlopp, dräneringar, dagvattenledningar etc. Kamerahuvudet har belysning med inbyggda ledlampor. För grövre rör anväds ett centreringshuvud på kamerahuvudet för undvikande av grumling av vatten som kan stå kvar i eventuella svackor i ledningen. Att undersöka dräneringar och dagvattenledningar förhindrar eventuellt dyrbara skador som i regel ej ersätts av försäkringsbolag när vatt enskador kommer utifrån. 

Rördimension: 50 till 110 mm
Kamerahuvud: 23 mm
Kabellängd: 30 meter
Filmning: Ja
Ljudinspelning och uppspelning: Ja
Vatentät: Ja
Ljus: Ledlampor
Drifttempratur: -5 - + 40 gr
Batteridriven: Ja
Inbyggd högtalare/microfon: Ja

 

Vikt
3.1 kg

Vårt produktutbud

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en hemsidebyrå i Gävle.

På vår webbplats använder vi oss av kakor för att förbättra ditt besök. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av kakor. Läs mer »