Sök Meny & Sortiment

Inspektionskamera 60m

Dagshyra: 124 €

Inspektionskamera 60m

Vår större rörkamera har ett diameter 28mm och en kabel på 60m. Matarkabeln är lite grövre än 23-DM vilket innebär att denna fungerar i rör från 75mm och uppåt. Vi brukar rekommendera denna i 110rör.                                                     Kameran är självnivellerande, man kan därför lätt se åt vilket håll röret svänger åt.  Den har även en inbyggd sond som standard för sökning.

Med denna utrustning kan undersökning och dokumentering göras av rörsystem. Som exempel, avlopp, dräneringar, dagvattenledningar etc. Kamerahuvudet har belysning med inbyggda ledlampor. För grövre rör anväds ett centreringshuvud på kamerahuvudet för undvikande av grumling av vatten som kan stå kvar i eventuella svackor i ledningen. Att undersöka dräneringar och dagvattenledningar förhindrar eventuellt dyrbara skador som i regel ej ersätts av försäkringsbolag när vatt enskador kommer utifrån. 

Rördimension: 75 till 110 mm
Kamerahuvud: 28 mm
Kabellängd: 60 meter
Filmning: Ja
Självnivellerande: Ja
Vatentät: Ja
Ljus: Ledlampor
Drifttempratur: -5 - + 40 gr
Batteridriven: Ja

 

Vikt
3.1 kg

Vårt produktutbud

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en hemsidebyrå i Gävle.

På vår webbplats använder vi oss av kakor för att förbättra ditt besök. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av kakor. Läs mer »