Sök Meny & Sortiment

Nyheter

Påfyllning bland toaletterna

Påfyllning bland toaletterna

Publicerad: 15/3

Nu har vi fått in en till toalettvagn. Isolerad med värme & belysning samt handfat med vattenkran. Vi har även traditionella festivaltoaletter & urinoarer. Rastvagnar & Bodar inns med toalettlösning samt dusch

Påfyllning bland betongborrmaskinerna

Påfyllning bland betongborrmaskinerna

Publicerad: 7/3

Nu har vi utökat utökat maskinparken för betonghåltagning med 2st borrmaskiner, stativ & borrar. Vi har både Fröken & Pixi fäste på våra borrar. Har du egna maskiner & vill köpa diamantborrar & klingor kan vi hjälpa dej, då vi är återförsäljare för midhage diamantverktyg.

 

 

 

 

Påfyllning bland bom & saxliftarna

Påfyllning bland bom & saxliftarna

Publicerad: 21/12, 2019

Nästa generarion av bomliftar finns nu vid AXrent. En Genie S65 XC med utökad kapacitet i korgen samt utrustad med lyftok för materialhantering. Över 450kg i korgen & med fyrhjulsdrift samt utökad förmåga att arbeta & köra i lutande terräng.  

 

 

Nu finns AXrent även längs Ålands vägar & gator!

Nu finns AXrent även längs Ålands vägar & gator!

Publicerad: 7/12, 2019

TA-PLANER & VÄGSÄKERHET

Vi ritar Trafikanordningsplaner (TA-planer) för kommuner, privatpersoner, entreprenörer samt andra företag & föreningar. TA-planen ritas & skickas till Ålands Landskapsregering eller kommunen för godkännande. Behöver du hjälp med etablering på arbetsplatsen löser vi även detta. Tillsyn och underhåll av utrustningen kan ombesörjas. Du kan även hyra utrustning så som...

AXrent finns även utanför Åland

AXrent finns även utanför Åland

Publicerad: 10/11, 2019

Tack vare våra berda utbud av maskiner, har vi även maskiner på jobb utanför Åland. På bild är hydraulverktyg som varit på jobb i Göteborg. Första maskinen som vi hyrde ut utanför Åland var en 28m bomlift. Det är nu ca 15 År sedan den levererades.

 

Påfyllning bland batteridrivna skyliftarna.

Påfyllning bland batteridrivna skyliftarna.

Publicerad: 13/10, 2019

Nu har vi ytterligare en batteridriven skylift på uthyrningen. Arbetshöjd på 16m. Tackvare saxen på nedredelen av liften kommer man smidigt över eventuella hinder. Med batteridrift slipper man fundera på om det finns el tillgängligt & om säkringarna håller.

 

 

Kompressor på vagn samt bergborr

Kompressor på vagn samt bergborr

Publicerad: 28/9, 2019

Ny kompressor på vagn samt en luftdriven bergborr. Kompressorn är registrerad för 80km/h & väger endast 750kg & levererar 5m3/min
Lämplig för luftdriven bergborr, blästring, rengöring av ventilationskanaler, tömma vattenledningar till vintern m.m.

 

Sax, skylift & truckurser vid AXrent

Sax, skylift & truckurser vid AXrent

Publicerad: 25/8, 2019

Ålands yrkesgymnasium har utfört praktikdelen vid skylift & saxliftkurser vid AXrent. Vill du gå truck eller skyliftkurs på Åland, tveka ej att kontakta Ålands yrkesgymnasium eller AXrent för mer information.

 

Ny biltransport vid AXrent

Ny biltransport vid AXrent

Publicerad: 24/8, 2019

Nu har vi äntligen fått in en större biltransport / multisläp til uthyrningen. Vinsch & tipp. Då den har hel botten & ramp bak kan man även köra smalare fordon så som saxliftar och mopedbilar. Behöver du hyra släpvagn. se vårat breda utbud av släpvagnar genom att skriva släpvagn i våran sökfunktion.

 

 

 

Ny gassvets finns nu vid AXrent

Ny gassvets finns nu vid AXrent

Publicerad: 18/7, 2019

Komplett utrustning för gassvetsning, skärning och lödning. Givetvis har vi även gasflaskorna. Man betalar ändast för den mängd gas man använder.

Senaste nytt

Besök oss gärna på Facebook

Vårt produktutbud

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en hemsidebyrå i Gävle.

På vår webbplats använder vi oss av kakor för att förbättra ditt besök. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av kakor. Läs mer »