Sök Meny & Sortiment

Förvaring & Lager

Den optimala lösningen för förvaring. När du ska bygga, renovera eller önskar extra förvaringsutrymme.Vill du inteha containern hemma kan vi erbjuda “Containerhotell” nära Mariehamn och i Godby. Där har du tillgång till egencontainer dygnet runt för samma hyra som om du har den hemma. Vi hyr ut till bland annat byggfirmor, elfirmor,rörmokare, stugbyar, försäkringsbolag och privatpersoner. Trygg och säker förvaring.

MÖJLIGHETER MED CONTAINERS

Endast fantasin sätter gränser. Vi har flera typer av containrar. Öppningsbara sidor, öppning i bägge kortsidor, extra höga, isolerade och nätcontainrar. Har ni något speciellt behov tveka ej att fråga oss. Vi kan skräddarsy containrarna enligt kundens önskemål. Ett exempel på detta är våra nätcontainrar som kan användas som sopstationer eller extra försäljningsyta. Varorna får god exponering mot kund även när det är stängt. Nät- containern är vi extra stolta över då vi på Axrent har utvecklat den.

SELFSTORAGE I GODBY & MAXINGEOMRÅDET

Selfstorage är ytterligare ett begrepp som AXrent levererat till Åland. Vi erbjuder förvaring både i Godby och i Dalkarby nära Mariehamn Smidig förvaring för privatpersoner och företag. Du får som kund fri tillgång till din container via eget lås, dygnet runt. Trygg och säker förvaring. I Jomala finns truck och lyftmöjligheter utan extra kostnad.

Vårat koncept med selfstorage har varit mycket populärt. Vi jobbar förtillfället med att vidareutveckla smidig förvaring på Åland. Inom kort kommer vi att kunna presentera ytterligare smarta lösningar för detta. Både inom & utomhusförvaring.

 

 

Senaste nytt

Besök oss gärna på Facebook

Vårt produktutbud

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en hemsidebyrå i Gävle.