Sök Meny & Sortiment

Välkommen!

Axrent  är ett företag med inriktning på maskinuthyrning inom bygg, anläggning och entreprenad samt service tjänster inom dessa områden.

Vårt största fokus ligger hos dig som kund, vi vill erbjuda dig kvalitetsutrustning och service till ditt projekt oavsett storlek.

Vårat utbud av hyresmaskiner hittar du under fliken UTHYRNING. Man kan söka i de olika kategorierna eller så skriver man ett sökord i sökrutan. Ett kort ord ger fler sökträffar. T.ex sökordet borr ger flera träffar så som borrmaskin, jordborr, bergborr m.m. 

Maskinuthyrning

MASKINUTHYRNING

AXrent är ett företag med inriktning på lift och maskinuthyrning. Vår affärsidé är att förse kunden med rätt maskiner så att arbetet kan genomföras på ett effektivt och säkert sätt. Alla liftar är säkerhetsbesiktade samt ansvars- och skade-försäkrade. Om vi inte har rätt maskiner för ert arbete så hjälper vi till att hitta det via vårt breda kontaktnät.

Maskinuthyrning

FÖRVARING/SELFSTORAGE

Vi har flera lösningar för förvaring. Både varma &  kalla lokaler. Om du ska bygga, flytta, renovera eller önskar extra förvaring. Vill du ej ha en containern kan vi erbjuda “selfstorage” Detta har vi Maxinge området, Gottby, Möckelö Jomala samt i Godby, Finström. Där du alla dagar har fri tillgång till ditt förråd. Vi hyr ut till bland annat företag privatpersoner. Trygg och säker förvaring.

Portabla byggnader

PORTABLA BYGGNADER

Vi har ett brett sortiment av bodar och containrar. Bland annat containrar med öppningsbara sidor, kyl, frys samt isolerade. Rena byggbodar,kontorsmoduler och även enheter med toalett och kök. Vi försöker alltid att ha lediga containrar hemma för snabb leverans. Jour dygnet runt för brand och vattenskador.

Utvalda produkter

Vi arbetar med produkter från...

Jack Midhage
CorroVenta
Hilti
Avant

Vårt produktutbud

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en hemsidebyrå i Gävle.

På vår webbplats använder vi oss av kakor för att förbättra ditt besök. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av kakor. Läs mer »